Avoimet työpaikat

12.12.2014

Hienomekaniikan kokoojia, Vantaa

Etsimme HIENOMEKANIIKAN KOKOOJIA asiakasyrityksellemme Suunto Oy:lle Vantaalle. Työ on sorminäppäryyttä, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä vaativaa kokoonpano-, viritys- ja testaustyötä. Työ on määräaikainen 3-vuorotyö, josta on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Tarjoamme kehityskelpoiselle henkilölle mahdollisuuden työskennellä nykyaikaisen, kehityksen kärjessä kulkevan yrityksen tuotantotiimissä ja oppia siitä itselleen ammatin.

Edellytämme koulutusta elektroniikan, kellosepän tai heinomekaaniikon alalta. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta elektroniikan, kameranhuollon, koru- tai kellosepän tehtävistä.

Sinulla on elektroniikan komponenttituntemusta, hyvä näkökyky sekä malttia ja mieltymystä tarkkuusosien kokoonpanoon. Osaat ja viihdyt myös automaatiokoneiden ja PC-pohjaisten testilaitteiden kanssa. Etua on jos hallitset myös käsinjuottamisen. Pystyt työskentelemään mikroskooppien ja luuppien kanssa ja myös siesten.

Edellytämme hyvää suomenkielen taitoa ja englannin kielen taito on eduksi. Mikäli olet reipas ja työhön motivoitunut ja sinulla on kokemusta näistä tehtävistä olet etsimämme henkilö.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: 7.1.2015 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 2 kk, tai mahdollisesti pidempäänkin
Osoite: Valimotie 7, 01510 Vantaa

  
Lisätietoja antavat Ilkka Salmenkivi ja Lauri Tolonen puh. 09-3422 611.

Lähetä hakemus ja CV mieluimmin sähköpostilla:

Tai täytä hakulomake tästä.


Helsinki
Silmupolku 1
00380 Helsinki
Puhelin (09) 342 2611

© Electros. Powered by ToimiSait 2.0.